Здраве и красота

Лунна диета – август 2010

28.07.2010г. / 14 08ч.
Вергиния Генова
Лунна диета – август 2010

Не знам дали ви досадих, но вече и аз се усещам, че всеки месец отново и отново повтарям, че именно това е времето за диета. И наистина днес е денят, от който да започнем... Много от нас все така си казваме и все до никъде не стигаме, но ако и август месец не успеем да спазим поне един ден от лунната диета, то може би се нуждаем преди всичко от усилване на волята, преди да започнем да отслабваме на килограми.

В горещината и на най-лакомите хора им се хапва нещо по-леко, по-малко и по-сочно. Какво ще да е то? Основно диня, пъпеш, праскови... все вкусни неща. И за щастие не толкова калорични, като различните пържени и печени тестени и месни изкушения.

Ако през август свикнем да се храним повече с плодове и зеленчуци и пием достатъчно количество вода, то няма никак да ни натежи един или повече дни да сме изцяло и само на течности.

Да видим кои са тези дни през август:
3 август 2010,09:59, последна четвърт
10 август 2010,08:08, новолуние
16 август 2010,23:14, първа четвърт
24 август 2010,22:05, пълнолуние

Няма национални празници, не се падат почивни дни, но може да има купища купони, рождени дни и годишнини – все пак е лято и лесно можем да се лишим от многото кулинарни изкушения – поне за 4 дни в месеца.

* * *

Важни съвети за отслабващите
Как да излъжем апетита при лунна или друга диета
Всичко за диетите - на едно място
Как да слабеем от любимия шоколад
Няма ли край това диетично хранене

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Яна ( преди 11 години )
За да отслабнеш сравнително трайно трябва поне половин година да си на здравословна диета, може да комбинираш с лунната и задължително спорт и движение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
регина ( преди 11 години )
здравейте пиша ви за да ми дадете савет как да сваля поне 10 кг.от 3г.се мъча да ослабна с диети но не оспявам.моля ви помогне те ми.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време