Здраве и красота

Отслабване през лятото е най-лесно

21.07.2010г. / 11 25ч.
Мария Дуковска
Отслабване през лятото е най-лесно

Излишните килограми ви тормозят с всеки изминал ден, а времето за море наближава и искате да влезете във форма. Лятото е идеалното време да отслабнем без глад и изтощителни тренировки. Топлото време ни предразполага към прием на повече течности, затова избирайте водата за своя напитка през деня. Поне два литра вода на ден е необходимият минимум за лятото, за да функционираме в кондиция.

Пресни плодове и зеленчуци. Кога, ако не сега, можем да се насладим на богато разнообразие от свежи плодове. Ако искате да се отървете от някое и друго килце, хапвайте повече плодове, но сутрин и до обяд. Тогава е най-доброто време за прием на плодове и асимилирането им от организма.  За следобедните часове и вечерта е по-добре да консумирате зеленчуци.

Разходки в парка. Времето е топло и е приятно привечер да се разходим в близкия парк с любимия мъж и с децата. Така, освен повече време за семейството, ще изразходите и нужните калории.

Вървете пеша на работа. През лятото можем да се възползваме от метеорологичните условия и да вървим по-дълго пеш. Ако използвате градския транспорт до офиса, слизайте една-две спирки преди обичайната и вървете. Така освен, че ще изгорите калории, ще се сдобиете и с тонус за дългия ден в офиса.

* * *

Най-резултатните диети
Как да излъжем апетита при лунна или друга диета
Важни съвети за отслабващите
Жени и фитнес – да, да, и да
Тайната на идеалната фигура
Как да слабеем от любимия шоколад
6 основни причини за напълняване

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
tundcay ( преди 11 години )