Интимно

Да се излекуваме със секс!

05.08.2010г. / 12 02ч.
Аз жената
Да се излекуваме със секс!

Сексът е удоволствие, интимност, чувство и емоция! Сексът често е началото на една връзка и също така без него тя не може да продължи да е пълноценна. Според учените мислим за секс по няколко пъти на час. Освен обаче да задоволим нагона си, сексът може да бъде и  лечебно средство. Ето 5 болежки, за които най-ефективното и безплатно лекарство, е сексът:

Депресия/стрес
След мощен оргазъм се отпускаме и заспиваме като къпани. Какво по-хубаво лекарство срещу стреса от добрия секс и пълноценен сън?

Болка
Оргазмът е мощно обезболяващо. Отделеният окситоцин в съчетание с ендорфините са враг на главоболието. Според проучване на професор Бевърли Уипъл от Рутгерс юнивърсити в САЩ, когато жените получават оргазъм, техният праг на търпимост на болка се повишава със 74,6 %.

Грижа за сърцето
Това е доказан научен факт. Редовният секс ни подмладява и гарантирано предпазва от инфаркт.

Гори мазнини
3 пъти секс в седмицата и може да забравите за досадния фитнес. Вместо да тичате по пътеки-роботи или да карате велоергометър, къде по-приятно е да просто да се погушкате с любимия под завивките. Изпотете се заедно, с много любов и страст. Това е най-добрата диета!

Лекува рани
Според учените, отделеният окситоцин, вследствие на оргазма, помага при зарастване на рани. Дори и и при диабетици.

Вече, надявам се, се убедихте в лечебните свойства на секса. А сега е време да ги изпробвате :-)

***
Секс на открито - за и против
Без заповеди в леглото
Секс лъжите, които мъжете изричат

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Мишел ( преди 11 години )
Сексът лекува, защото е като медитация. Когато истински му се отдадеш, се изключваш от външния свят, забравяш за всички тревоги. А после животът изглежда малко по-лесен.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар