Конкурс

Готвим бързо и вкусно

22.12.2010г. / 16 17ч.
Аз жената
Готвим бързо и вкусно

Уважаеми дами, благодарим на всички, които си направиха труда да участват, за да обогатят българското интернет пространство с вкусни и лесни за приготвяне ястия.
Книгата "Готвим за 30 минути" ще получат:
Пилаф с кашу и стафиди - Диляна Илийчева Добрева
Бързи вкусни банички - Виктория Маринова
Пълнени чушки „Вкусотия“ на скара - Йорданка Панайотова

По една готварска книга, но не поменатата горе, ще получат и
Пълнен кервиз с ориз и кайма - Джема Русинова
Руло за 20 минути - Илияна Димова

Отново ще молим наградените от страната да изпратят на e-mail konkurs@az-jenata.com точния си пощенски адрес и пощенски код, тел./GSM за връзка, а тези от София нека да заповядат всеки петък от 9 до 18 ч. в нашия офис на адрес: София, ул. „Никола Славков“ 41, ет. 3, ап. 26, за да получат наградите си.

Не пропускайте да разгледате и всички предложени рецепти, линкове към тях има по-долу.

* * *

Скъпи дами,

животът ни е толкова напрегнат и забързан, че повечето от нас прекарват все по-малко време в кухнята. След един изморителен работен ден едва ли има ентусиазъм за занимания край горещата печка. В същото време обаче на всички ни се иска масата да изглежда привлекателна, да е сервирано красиво, храната да ухае апетитно, да е здравословна, ароматна и "цветна". Това е написала Невяна Кънева в предговора на книгата си Готвим за 30 минути от която дойде и идеята ни за този конкурс.

Нашето предложение към вас е да ни представите вашата най-бърза и вкусна рецепта. Очакваме вашите рецепти до 31 януари 2011 г. на e-mail:
konkurs@az-jenata.com
Отново ви молим, нека рецептите да са ваши, а не преписани от интернет. Можете да участвате с по една рецепта. Ако имате и ваша снимка на ястието, направена от вас, изпратете ни я. Някои от рецептите ще публикуваме на Az-jenata.bg.

Трите най-бързи и вкусни рецепти ще получат екземпляр от книгата на Невяна Кънчева и издателство Колхида - Готвим за 30 минути.
За още двама ще има по една готварска книга.

Печелившите ще обявим в началото на февруари.

* * *

По-долу добавихме някои от рецептите:

Коментирай