Семейство

Сексуализираните ни тийнейджъри

16.09.2011г. / 21 40ч.
Надежда Маринова
Сексуализираните ни тийнейджъри

Хормоните не питат, а напират в малките ни тийнейджъри, като ги карат да порастват преждевременно. Така е от няколко години – казват, че причината е в хормоните в млякото и месото. Може и да е в интернет, който предлага безплатно, бързо и ефективно сексуално образование за момичета и момчета още от невръстна възраст. Не на последно място на българска почва значение има и атрактивната визия на чалга певиците, съчетана с откровените текстове на песните.

\n

Затова не е чудно, че срещаме по улиците и пред дискотеките малки Лолити, до които крачат малко по-срамежливо малки Донжуановци. Чудим се, възмущаваме се или пък одобряваме момиченца на 12-13 години с прекалено къси поли, блузки с дълбоки деколтета и дантелени корсети, обувки на високи токчета, арабски грим и ярко червило. До тях възмъжаващи момчета на същата възраст ги изпиват с жадни погледи и търсещи да опитат момичешка плът ръце.

\n

Разбира се, че децата ни растат и искат да бъдат в крак с времето. Сексът е най-естествената и природна дейност, но е твърде вулгарно, ако го изваждаме на показ и парадираме с него чрез дрехите и поведението си. Въпрос на възпитание е да научим дъщерите си, че скритият сексапил, освен че е естетичен, въздейства много по-силно.

Прочетете още:

Коментирай