Козметика и грим

Тоалетно мляко с алое вера или с папая

21.10.2011г. / 13 54ч.
Надежда Маринова
Тоалетно мляко с алое вера или с папая

Козметичните магазини предлагат над 30 вида тоалетни млека – с алое вера, житен зародиш, розова вода, краставица, папая, кокос и още, и още.

Как избираме тоалетното мляко за разгримиране – по цената, марката и по типа кожа. Цените са от 1.30, 5, 10 до 20 лв. Някои ще кажат, че евтините млека са боклуци. На което продавачката би отвърнала, че боклуци не продават. Просто има различен клас продукти.

\n

Ако имате проблемна кожа – чувствителна, раздразнителна, акнеична – тогава се съобразете и купете противоалергично козметично мляко.

Ако нямате проблем с кожата, можете да си купите всяко шишенце.

За козметичното мляко е важно: да почиства добре, да не причинява зачервяване на кожата, да не люти на очите. Бонуси са приятният аромат, по-меката и нежна консистенция.

\n

Последователите на ековълната ще изберат биокозметика. Има толкова много предложения.

\n

В цената на скъпите марки са включени разходите за транспорт, многогодишните тествания и рекламата. Разбира се и по-качествените суровини и по-високият процент на активните съставки, което не е за пренебрегване.

\n

Преди да изберете вашето тоалетно мляко, разпитайте продавачката (в аптеките са значително по-добре информирани, отколкото в козметичния магазин). Ако пък имате проблемна кожа, консултирайте се с дерматолог.

\n

Прочетете още:

Коментирай