Меню

Шоколадови джинджифилови трюфели

20 декември 2011 | 17:22 | Аз жената
Добави в любими
3/4 ч. ч. орехови ядки 
3/4 ч. ч. стафиди 
3 суп. лъж. какао + 1 суп. лъж. какао за овалване 
2 суп. лъж. мед 
1 суп. лъж. ром 
1/2 ч. л. джинджифил

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Всички продукти се поставят в блендер и се нарязват на ситно. От сместа, която е като гъсто тесто, се оформят с лъжичка топчета с еднакъв размер – около 1/2 от орех. Всяко бонбонче се овалва в какао и поставя в общ съд или самостоятелна хартийка. Добре е преди поднасяне бонбоните да се съхранят поне 8 часа в хладилник.
Бонбоните са силни на вкус и не са подходящи за деца.
Добър апетит!

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай