Интимно

Ваканционен секс, но у дома?

17.07.2012г. / 12 41ч.
Снежана Проданова
Ваканционен секс, но у дома?

Далеч от проблемите, далеч от домашните задължения, отдадени на себе си, да – отпускът е най-доброто време за незабравим секс. Но ако почивка не се очертава да има скоро, означава ли, че и удоволствието от секса ще липсва?

В никакъв случай! Всичко зависи единствено от вас. Ето как да компенсирате мястото с начина:

1. Ако имате деца, обадете се на близка приятелка или наемете гледачка, която да ги изведе на кино или на разходка. Обратният вариант също е хубав – изберете си хотел или мотел и се усамотете за известно време.

2. Погрижете се спалнята да ви предразполага и създайте романтична атмосфера. Махнете дрехите за пране, подредете шкафа, тоалетката и запалете няколко свещи.

3. „Колкото повече, толкова повече!“ – казал Мечо Пух във връзка с друго, но максимата е валидна и тук. Редовният секс ви кара да се чувствате по-самоуверени и сексапилни. Колкото по-често го правите, толкова по-често ще ви се иска още.

4. Любовните игри не са предвидени само за през нощта. Топлите лъчи на слънцето спомагат за синтеза на витамин D, а той има общо с половите хормони и възбудата. Ден, прекаран на плажа, може да бъде увод към страстна история.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай