Интимно

8 причини за раздяла с мъжа

25.07.2012г. / 13 32ч.
Надежда Маринова
8 причини за раздяла с мъжа

Независимо дали сте гаджета, любовници или съпрузи, ако са налице тези 8 случая във връзката ви, помислете за раздяла и я осъществете. Не се залъгвайте, че характерите ви още не са се сработили, че той ще се промени, че вие ще го промените – това са базови елементи в отношенията и ако те куцат, щастието и любовта ще бъдат далечен, далечен мираж.

1. Не можеш да бъдеш себе си. Не само изразява мнението си за дрехите ти, но ти налага своя вкус и ти забранява да носиш мини поли, дълбоко деколте или маникюр.

2. Откъсва те от приятелите ти, не ти дава да се виждаш с тях.

3. Не одобрява хобито ти. Шиене, плетене, градинарство, фотография, рисуване – чиста загуба на време. Не само, че не ти носи пари, но и харчиш цяло състояние по него.

4. Кара те да играеш роли в секса – да се преструваш на типа жена, която той харесва.

5. Смее се над амбициите ти в работата и желанието ти за кариера. Не цени професионалните ти успехи.

6. Не ти помага в домакинската работа. Не иска да поеме поне 1-2 задължения седмично по дома. Не се отзовава дори когато изрично го помолиш за помощ.

7. Обижда те и те унижава насаме и пред приятели.

8. Удрял ти е шамар дори веднъж.

Възможно е някой от проблемите да се изгладят с говорене – особено, ако се „хванат“ при първите им прояви. Но не се хващайте в капана на обясненията и споровете, ако един кротък разговор не помогне, значи връзката ви е обречена.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай