Свободно време

Идеалната сватба на плажа

30.07.2012г. / 10 13ч.
Снежана Проданова
Идеалната сватба на плажа

Много жени си мечтаят за романтична сватба на брега на морето по залез слънце. За да сте в пълна хармония с природата, създайте хармония и в организацията.

1. Букетът на булката (и цветята като цяло)

Спрете се на издръжливи цветя като орхидеите, лилиите, лилиумите и далиите. Не само ще изглеждат свежи до края на нощта, но и ще внесат чувство за ефирност и романтика.

2. В поканите за гостите включете колкото се може повече основна информация. Къде точно и кога ще се проведе церемонията, как да се стигне дотам, какво да очакват и как да се облекат. Гостите много обичат инициативи, свързани с дрескод или специален акцент. Ако можете, предупредете ги какво време се очаква, за да нямат неприятни изненади.

3. Масите и столовете могат да са покрити с леки и тънки платове като например шифон, жоржет, памук. Избегнете тежки плетки, вълна или сатен. Относно цветовете – бяло с нежни акценти на праскова, манго, бледорозово са прелестни комбинации, но никой не може да ви забрани да заложите на по-ярки и живи тонове.

4. Като жест към присъстващите, можете да подготвите малко подаръче, което да им напомня за преживяването. Свещ или снимка от сватбата в рамка са едни от най-добрите варианти.

5. Всичко е добре, ако завършва добре. Финалът на вечерта може да увенчаете с фойерверки или пускане на фенери с желания (ако не е ветровито). Важното е всички да усетят магията и да запомнят задълго вълшебната ви сватба.

Снимка: архив Аз жената

Прочетете още:

Коментирай