Интимно

Малки жестове на обич - време е жената да ухажва мъжа

02.08.2012г. / 06 17ч.
Снежана Проданова
Малки жестове на обич - време е жената да ухажва мъжа

Модерните правила за щастливо семейство включват задължителните всекидневни малки жестове на обич. Както казват старите хора, любовта трябва да се доказва с действия.

В една връзка най-важното е да бъдат разбити стереотипите. От това кой трябва да готви, кой да гледа децата, кой да пазарува, до това кой създава приятни емоции у другия с малки жестове. Жените са условно казано „разглезени” и очакват, че е роля на мъжа да ласкае половинката си. За да поддържате брака си пламенен, открийте как да зарадвате любимия и вие.

1. Вземете участие в хобитата му – карайте колело с него, гледайте футбол, играйте видео игри, бъдете част от любимите му занимания.

2. Изненадайте го в кухнята. Ако не сте вие официалният готвач у дома, отделете малко повече време и поне веднъж го зарадвайте със специално ястие. Дори евентуалния ви неуспех ще бледнее пред милия жест.

3. Когато се върнете от работа и го заварите вкъщи, не го подминавайте с бегла целувка по бузата, а отделете един вълшебен миг и за двама ви.

4. Върнете го в миналото, минете по пътя, по който сте се прибирали от училище, от университета, идете в кафенето, където сте излизали често, спомнете си къде и как сте се запознали, поемете инициативата и го изведете вие на среща.

5. Бъдете готова за излизане навреме, поне веднъж. Няма мъж, който да не се оплаква на приятелите си за вашите „още 5 минутки”. Опровергайте го и се пригответе за излизане още преди уговорения час.

Семейството е като ритуален танц за двама - мъжът и жената еднакво трябва да полагат грижи за щастието на връзката.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай