Козметика и грим

Актуални цветове на грима за лято 2012

09.08.2012г. / 13 06ч.
Снежана Проданова
Актуални цветове на грима за лято 2012

Потопете се в разнообразието от багри, които ще придадат на излъчването ви стилен и младежки вид. До края на лятото остава повече от месец, затова влезте в крак с модата със следните предложения:

1. Черната очна линия е класика, но когато трябва да се подчертае жив и свободен поглед, на помощ идват ярко розовото, златистото и кобалтовото синьо. Може да ги нанесете направо на края на горния клепач или, ако се притеснявате да експериментирате, първо нанесете черното и после плътно над него новия цвят.

2. Синьото във всичките си нюанси е на почит, разбира се без да са използвани едновременно. Така тюркоазеносиният молив за очи ще сложи мистичен акцент на очите ви, а кобалтовосинята спирала, нанесена на извити мигли ще промени изцяло взора ви.

3. Смарагдовозелените сенки за очи са много търсени, защото внушават лукс и стил. Това, с което можете да ги акцентирате още повече, е да намерите лак за нокти в същите тонове.

4. Неоновото и наситеното розово заедно с яркочервеното са сред най-модерните цветове за червило. Уверете се, че сте овлажнили добре устните си преди да го нанесете или сте ги очертали с молив предварително.

5. Ружът страни от крещящи цветове, защото има специални хора със специални професии за яркочервените бузи. Оставаме верни на класическото бледо розово. Уверете се отново, че кожата ви не е прекалено суха, когато го нанасяте. 

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай