Здраве и красота

Системата "Самолечител" ме спаси

14.07.2009г. / 15 08ч.
Аз жената
Системата "Самолечител" ме спаси

Казвам се Анастасия Петрова и съм от София. През 1968 г. боледувах от хепатит. На 24 годишна възраст ми откриха гуша. В продължение на 12 години не бях я лекувала. Започна период на непрекъснато напрежение. Имах чувството, че ще полудея и така се оказах при психиатър, но от лечението нямах подобрение. Претърпях две операции на щитовидната жлеза. От 3-4 години имах смущения в менструалния цикъл. Оказа се, че имам миомен възел. Казаха ми, че се налага спешна операция. Установиха ми и фиброкистозна мастопатия. Имах фобии - изпитвах страх от тъмнина, имах кошмарни нощи, безсъници, напрежение, сърцебиене.

\n

Научих за системата “Самолечител” от моя близка – икономист, която бе излекувала тежка форма на склеродермия по тази система в “Био Дар” – София.
Започнах и аз лечението си там. Още след тридневното прочистване, съпроводено с лечебна релаксация и аурикулотерапия, се събудих бодра, за разлика от другите дни. Повиши се настроението ми. Лечебната криза показа чрез болките в черния дроб и след това из целия организъм, че тече ефективен лечебен процес, след което настъпиха нечувани подобрения. От направените изследвания се установи, че миомният възел значително намалява. Споменатите по-горе заболявания отшумяха от само себе си. Сега съм напълно спокойна и пълноценен човек. Продължавам да си правя зонотерапия. Имам достатъчно сили и жажда за живот. Мога откровено да кажа, че системата “Самолечител” и грижите на екипа от лекари ме спаси.

\n

За контакти:
София
02/983 21 50; 980 56 92
до 21 ч. 0894 64 95 04

www.kabinet.biodarmedo.com

\n

На снимката: Диетологът Анелия Кадийска (в ляво) и асистент Екатерина Бошнакова изготвят поредната индивидуална програма със съдействието на автора на системата “Самолечител” – Асен Стоянов.

* * *

Асен Стоянов: Нелечими досега заболявания вече се лекуват с интегративни методи
Курсът по лечебна релаксация помага на страдащите
Мумио “Тян Шан” и “Тибетски еликсир” лекуват алкохолизъм
Най-добрият лекар се познава по резултатите!
Отслабване без диети и глад!
Алкохолизмът е заболяване, а не прищявка
Жаждата за живот ми показа верния път
Лечение на миома без операция
Начинът на хранене разболява или лекува
Трайно природолечебно отслабване и лечение на алкохолизъм

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Светлана ( преди 11 години )
преди 9 години почина майка ми и от силния стрес тръгнаха 2 възела на щитовидната жлеза,излекувах се с билки,които ми даде лекар хомеопат!за 9 години няма растеж,т.е останаха на същото ниво!Трябва да се гледа позитивно на живота и да се радваме и малките неща в живота!Благодаря за силата ,която имам да се боря и да не унивам!Благодаря на Божията закрила!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
всезнайко ( преди 11 години )
всичко зависи от психиката на човека. Най мощното лекарство е мисълта. Чувстваъ се здрав и ще бъдеш!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар