Мода

Прически в стил Мулен Руж

31.03.2010г. / 13 24ч.
Аз жената
Прически в стил Мулен Руж

Студено русо с тъмна основа и огнено червен стайлинг, демонстриращ дисбаланс, небрежност и стилизирана изкуственост. Това са актуалните фризури за Пролет-Лято 2010г. според известния ни коафьор Митко Дамов.

С билет в ръка за грандиозното модно шоу на топ коафьора Митко Дамов, човек може да полети до сърцето на модата – Париж.

Да, именно френската столица с нейния дух и очарование са вдъхновението на известния стилист, който представи на 30 март новите модни тенденции за коси Пролет-Лято 2010 на бляскаво шоу.

Легендарният парижки шик, свръхелегантността и изисканият стил бяха акцентите в модния спектакъл.

За Az-jenata.bg, коафьорът сподели основната си цел: да представи стилът на типичната парижанка с нейната собствена елегантност в нейния собствен Париж. “Като социално ориентирана група, ние от Vogue Vision искахме да предадем няколко послания за този сезон – посланието към Земята, Мулен Руж посланието и посланието на нощен Париж”  - разкри арт директорът пред женското ни електронно списание.

На въпроса ни коя е най-актуалната модна прическа за българката през сезон Пролет-Лято 2010г., Митко Дамов отговори “авангардът, типичен за Балканите” - дългите коси с червени оттенъци, които препращат към 60-те години.

Топ коафьорът Митко Дамов приема поздравления, в компанията на любимия си модел - Биляна Петринска.
Снимки от събитието

* * *
Най-актуалната прическа
Късите коси са хит за 2010-а
Тенденциите в пролетно-летния маникюр за 2010-а
“Нова еманципация” – пролетна модна колекция за 2010

Коментирай