Коледно боди на Нова година

05.12.2011г. / 08 32ч.
Вергиния Генова
Коледно боди на Нова година

Повечето хора възприемат Рождество Христово като дълбоко християнски празник, в който спазваме традициите и се молим за мир, доброта и благоденствие.
В този контекст секси бельото изглежда неуместно и еротиката се прехвърля на Новогодишните купони. Тогава пък за същите „повечето хора“ изглежда невероятно важно каква ще е прическата, маникюрът, роклята и всеки един детайл, та дори и бельото.
Е, тогава е времето за секси бодито – червено с пухчета, сатенено или с дантела... но винаги празнично.
На празници сме свикнали всичко да е празнично: от салфетките на масата, украсата на дома, ястията, подаръците и разбира се секса.
Както се казва на някои хора религията не им позволява да не направят някакъв запомнящ се Коледен сеанс – било то на нетрадиционно място, по нетрадиционен начин или с интересно бельо.
Е, празниците крият изненади – кой преял, кой препил, кой кого набил, но пък дамите са длъжни да приготвят своите Новогодишни атрибути – цветът по традиция е бяло и червено.
Обаче вече се е поизтъркало, затова тази година заложете на среброто и златото... Каквото и да изберете, ако се случи фал старт ще дойде и друг празник – я Свети Валентин, я ей така изведнъж ще ви дойде настроение за еротичен танц – по-лесно ще е като знаете, че в гардероба сте скрили секси боди.
Така че при всички случаи е добре да се възползвате от коледните намаления и да напазарувате секси боди в секси цветове.

Прочетете още:

Коментирай
14 rate up comment 0 rate down comment
Кирил ( преди 11 години )
Ех, ех, ех...От редакцията:Кириле, всичко виждаме, предадено е на авторката, да внимаваш!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 0 rate down comment
Йовка ( преди 11 години )
Здравейте...привт от Италия.....искам да споделяче няма значение на каква възраст е жената бодито е секси и удобно белъо....а и винаги предразполага за спорт.....цветовете също са от значение.....обичам жълти и *** разцветки.........ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ........ЖИВИ И ЗДРАВИ
отговор Сигнализирай за неуместен коментар