50 булчински рокли на парад в Одеса

28.05.2012г. / 13 10ч.
Надежда Маринова
50 булчински рокли на парад в Одеса

На 23 май 2012 в Одеса 50 жени облякоха отново булчинските си рокли, за да рекламират ценностите на семейството, брака и майчинството.

„Парадът на булките“ е празник на красотата, женствеността и любовта, който дава възможност още веднъж на дамите да облекат булчинските си рокли и да изпитат еуфорията на сватбения ден.

Това е некомерсиален проект, чиято цел е социална реклама на ценности като традиционното семейство, брака и майчинството; а също и мотивирането на девойките и жените да станат булки, майки, да бъдат красиви и желани.

Шествието от 50 хубавици в бели рокли премина по централните улици на Одеса и предизвика искрен възторг у публиката. Достигайки крайната точка булките хвърлиха букетите си в тълпата от зрители.

Всяка участничка в „Парад невест“ получава възможност да стане рекламно лице на кампанията и на сватбените агенции в града.

Условията за участие са били: възраст над 18 години, да имат сключен брак, да имат собствена сватбена рокля, да живеят в Одеса. Записването за парада е започнало една година по-рано.

Бременни булки също са били допускани в Парада, но не в конкурсната програма за „Най-красива булка“, а като VIP участнички.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай