Денис Димитрова: За мен модата е работа и удоволствие

24.11.2008г. / 09 50ч.
Аз жената
Денис Димитрова: За мен модата е работа и удоволствие

Денис Димитрова е само на 15 години и е много красива. Има зад гърба си спечелени редица международни конкурси за красота.
За моделството, училището и самата Денис можете да научите от интервюто, което тя даде специално за читателите на Az-jenata.bg

За каква професия мечтаете? 
Мечтая да бъда професионален модел извън България, защото ако трябва да си говорим честно в България модата не е една от най-скъпо платените професии. Надявам се да успея да се развия в тази насока, тъй като имам много голямо желание. Пътувала съм много и знам как стоят нещата по света. Също така имам една мечта от много малка-да стана певица. Всяко второ момиченце си мечтае за това, но аз имам и талант. Занимавала съм се и професионално с това, но само времето ще покаже какво ще стане за напред.

С какво се занимавате в момента?
Модел и фото модел. Занимавам се професионално с мода от 8 години и съм носителка на няколко световни приза. Вече съм излизала извън България освен на конкурси и на фото сесии и ревюта. От скоро също се занимавам и с малки модели. Давам им уроци как да се даржат, как да се представят на сцена и още много неща. Организирам им и участия.

Кой е първия конкурс на който се явихте и на колко години бяхте тогава?
"Visages mini models" през 2006 година. Всичко беше ново за мен, но завърши успешно. От там тръгна моят успех.

Как съчетавате моделството с училище?
Много е лесно.То си е казано "Когато има желание има и начин". Не пречи едното на другото. Вземам уроци по всички предмети и никога не си позволявам да изпускам материал. В момента съм на индивидуална форма на обучение. Имайте в предвид, че миналата година завърших с 5.92. Този мой успех освен, че доказва, че едното не пречи на другото, доказва също, че има и умни блондинки.

Това за Вас само работа ли е или удоволствие?
Най-вече удовоствие. Ако не харесвах това, което правя мислите ли че щях въобще да се занимавам?! Обичам всеки един момент прекаран в това мое занимание и съм много щастлива.

Разкажете ни малко повече за конкурсите и титлите, които спечелихте?
Първият ми конкурс беше в България и се казва "Visages mini models 2006". Спечелих го през времето, в което все още бях в агенция Visages. Следващият беше няколко месеца по-късно през месец Декември 2006 година в Република Доминикана " Pre teen playa mundial 2006 ". След като видях колко е хубаво чувството да участваш на световни конкурси продължих да ходя. През месец Май 2007 година посетих и Египет. Там завоювах най-високото си постижение "Little мис universe - Мини мис Вселена". През всичките ми пътувания това беше най-вълнуващото. Пет месеца по-късно получих предложение за следващо участие в конкурс отново на световно ниво, но този път в България. В журито имаше много български и световно утвърдени имена като един от представителите в журито беше Ирина Папазова - собственик на правата "Мис България","Малка мис България" и още много други. Там спечелих титлата " Best child model of the world 2007"?. Тази година участвах на няколко конкурсa. Първият беше в Америка, където спечелих "Super model of the world 2008", през септември тази година бях в Италия и спечелих " Princess of Summer International - Принцеса на лятото". Предстои ми още един конкурс в България, но не искам да говоря за него все още.

Ние виждаме само бляскавата страна на нещата, а какво стои от другата страна?
Този въпрос беше много на място. Зад кулисите винаги има някаква интрига, някакъв спор. Аз лично гледам да не се намесвам много в такива неща. И всичко което виждате е направено с много труд, но малко хора го оценяват.

Имала ли сте трудни моменти, произхождащи от това че сте жена или напротив, това Ви помага?
Понякога помага, а понякога не толкова. Аз винаги съм твърдяла?, че женският пол е силния пол! Много малко мъже могат да издържат на моето ежедневие, защото аз не съм като останалите момичета и момчета на моята възраст от училище в къщи??, а съм затрупана с много ангажименти. Това е факт?!

Как се забавлявате?
С приятели...някъде :?)
 
Как приемат Вашите приятели и съученици изявите Ви на мoдния подиум?
?Ако трябва да си говорим четно има много завист и се усеща. И не само от съученици?, а и от непознати. Но съм получавала много поздравления за моите успехи и това е което ме радва.

Как подържате тази прекрасна фигура, налага ли се да спазватв диета?
Не се налага да пазя никакви диети, а просто да внимавам с какво се храня и да ходя на фитнес минимум 4 пъти в седмицата. Посещавам и антицелулитни масажи 1-2 пъти в седмицата.

С какво се гордеете най-много?
С всичко, което съм постигнала, защото не е малко особенно за мойта крехка възраст от 15 години.

Геройство ли е да си жена в днешно време?
Определено! Особенно в това, с което се занимавам от всякъде получавам нападки. Не е лесно, но аз се справям със всичко.

За какво мечтаете?
Мечтая да завърша средното си образование с отличие и след това да продължа висшето ми в НАТФИЗ! За сега не искам да говоря повече, надявам се да стане.

Какво послание бихте отправили към българките?
Бъдете българки и никога не забравяйте родните си места, където и да сте. Борете се със зъби и нокти за да постигнете целите си не позволявайте да ви стъпчат и не се доверявайте лесно, защото не занаете кой какво ви мисли.
И запомнете едно от мен приятелите идват, когато всички си отиват и си отиват когато всички идват. Вярвайте в себе си?!

Любим‎ ‏цвят?Песен? Вкус?Място
Любимите ми цветове са синьо и розово. Любимите ми песни са 3:Pink - So what, Britney Spears - Womanizer и Pussycat dolls - When I grow up. Харесвам много свежите аромати и най-вече ароматите на Paris Hilton и Britney Spears. Обичам да си почивам извън България. Харесвам Египет, Турция и разбира се Лас Вегас. Наистина съм очарована от Лас Вегас и имам 2 повода да отида там единия, че ме очаква фотосесия за едно известно американско издание и да не забравяме че имам да връчвам корона през юли догодина.
В България обичам да си почивам през лятото в Созопол, а през зимата задължително в Банско.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Цвета ( преди 11 години )
Не изглежда 15 годишна а и формите и са доста едрички по скоро на фолк певица, а е още момиче,Може и да греша но и интервюто е доста опростено и това че я наричат жена е грешка на агенцията.Желая и успех.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Виолета ( преди 11 години )
Да се засрамят модните агенции. Та това момиче е само на 15 години - не може да се нарече жена, а какъв имидж има - на фатална жена, с тази разголена рокля, и после защо има педофили?! Трябва да има закон, според който момичетата, които се явяват на конкурси за красота да са навършили 18 години. Не отричам, че момичето е хубаво, просто не е морално, на 15 години да се рекламира такав външност, да се поощрява такъв начин на представяне.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Polly ( преди 11 години )
Толкова неграмотно момиче! ръси баналности - това, че е на 15 години не е смекчаващо вината обстоятелство. Каква перфектна попфолк гърла ще стаде един ден. Ами дано се реализира в Лас Вегас - иначе България ще загние от такива "прелестни" блондинки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
mama ( преди 11 години )
много е красиво това момиче!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
магаренце ( преди 11 години )
леле майко...и после как да имаме мода...тия хора виждали ли са модел...фино тяло, СЛАБИ РЪЦЕ, БЕЗ ГЪРДИ, СПЕЦИФИЧНИ ЧЕРТИ НА ЛИЦЕТО...това ми прилича повече на фолк певица...покъртително!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
АНИ ( преди 11 години )
Как си позволява тази долна жена да нарича,който и да било,"гадове,злобни,проклети",като самата тя е най-голямата гад на света.Не е ли истина,г-жо Гьошева,че дължите пари на много,ама много хора,които не еясно дали ще върнете!?Хайде,сложете ръка на сърце и се закълнете в красивата си дъщеря,че не излъгахте нещастните ***,като им обещахте жилища,които никога няма да построите!Направете го,ако можете.Това,че хората,пишат във форумите е напълно нормално,те са озлобени,защото са ограбени,а не,защото завиждат и вие го знаете много добре.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар