Меню

Торта Гараш

09.04.2003г. / 00 00ч.
Аз жената
Торта Гараш

Разбиват се 8 белтъка с 200 г пудра захар, 220 г смлени орехи и 2 ч. л. брашно. Сместа се пече на 4 блата в/у намазана форма. Блатовете се съединяват с 1 от двата крема:

1. 1 ч. ч. вода и 1 ч. ч. захар завират. Добавят се 200 г шоколад и 170 г масло. След като всичко се стопи се оставя да изстине почти и тогава се разбива с миксер.

2. 400 г сметана се разбива с 200 г стопен шоколад и 200 г пудра захар.

Тази рецепта участва в конкурса "Модерна домакиня"

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
ина ( преди 12 години )
това не е торта гараш пълна глупост
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 5 rate down comment
Veska ( преди 12 години )
Tova e nai sladkata torta.Koqto e mnogo orginalna.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 4 rate down comment
валя ( преди 12 години )
0 rate up comment 4 rate down comment
nuray ( преди 12 години )
1 rate up comment 2 rate down comment
tsvetito ( преди 12 години )