Лунна диета – януари 2008

04.01.2008г. / 12 40ч.
Вергиния Генова
Лунна диета – януари 2008

След доброто похапване по празниците всеки държащ на стройната си фигура и доброто здраве с ужас се вторачва в кантара и тържествено си обещава, че това няма да се повтори. Няма да преяжда повече по празници, няма да чревоугодничи и няма да се разделя със сантиметъра дори в леглото.

Никой не ни е карал да се тъпчем толкова, а този тип преяждане е симптом за нашия исторически страх от бедността. По празници и по гости българинът традиционно се тъпче като за последно, защото не е сигурен дали ще има възможност отново да си позволи същите гозби и мезета, дали ще доживее до следващата Коледа – затова мотото е – да ядем и да пием, докато има. Страхът от несигурното бъдеще обаче може да ни докара и няколко килограма повече, които после се налага да отгладуваме, самоизтезавайки се. Започва едно сондиране с приятели за подходящи и ефективни диети, едно прелистване на книги и ровене в сайтове, изпробване на различни билки и препарати за регулиране на теглото.

И само защото не сме могли да се спрем навреме или още по-лошо, предварително сме си запланували да си похапнем стабилно по празниците, пък после ще му мислим. Естествено, че ако преди Коледа сме постили или сме хапвали по-малко, предимно безмесни супи и изведнъж се натъпчем с пържоли, торти и луканки ще експлодираме.

Но ако вече сме преяли порядъчно, качили сме два-три килограма повече, време е да се върнем към обещанието си: да се храним правилно и умерено.

Ще се уверите, че спазването на лунната диета е много лесен за прилагане и ефикасен начин за регулиране на теглото и изчистването на организма.

Ако вече сте се убедили в предимствата й може да погледнете кога ще са фазите на Луната за месец януари 2008 г. А те са:
Новолуние – 08.01.2008 г. – 9:38 ч.
Първа четвърт – 15.01.2008 г. – 17:46 ч.
Пълнолуние – 22.01.2008 г. – 11:35 ч.
Последна четвърт – 30.01.2008 г. – 03:03 ч.

Но ако за първи път чувате за лунната диета и недоумявате за какво ли пък тези хора публикуват лунния календар, може да кликнете тук и набързо да се информирате как бързо и лесно да свалите няколко килограма от теглото си и как след това да го поддържате правилно с адекватно хранене и физически упражнения. Ще се учудите колко много хора споделят, че лунната диета е била решението за техните проблеми с килограмите.

Защо да не пробваме – лунната диета е една от най-лесните за спазване и най-икономични диети. Единственото, което ни трябват са фазите на Луната, а ние сме ги публикували, и няколко литра вода като начало.

Лунна диета – февруари 2008

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Milena ( преди 11 години )
Моля публикувате датите за цялата година
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Галина ( преди 11 години )
Добре би било да публикувате и датите за цялата 2008 година
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Жули ( преди 11 години )
Една чудесна диета,опитайте,тя не нанася вреда.Молбата ми е да публикувате и другите дати до края на годината.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар