Книгата "Изживей я наистина" сбъдва мечти

20.04.2010г. / 09 51ч.
Аз жената
Книгата "Изживей я наистина" сбъдва мечти

Ако дълго, много дълго време не получавате това, което искате от живота, ако сте без пукнат грош, потънал в дългове, ако сте в депресия и се чувствате не на място, то е време да се препрограмирате. Как? С новата книга на Дениз Коутс - “Изживей я наистина” (2009г).

Книгата е естествено продължение на филма “Тайната”, чийто автор е небезизвестната Ронда Бърн. “Изживей я наистина” е основана на всемогъщия закон на Вселената – Законът за привличането. Всяко нещо привлича към себе си подобното; да повярваш означава да видиш магията на емоциите; противоположностите пораждат желания – това са идеите на изкуството да изживееш наистина своята съкровена мечта.

В книгата си Дениз Коутс разработва общо 56 забавни упражнения, които авторката нарича “игри, привличащи желания”. Игри, защото колкото повече мислите ни са насочени към забава и по-малко към работа, толкова по-слаба ще е съпротивата ни да се чувстваме добре, привличайки мечтания партньор, желаното богатство и професионални успехи, перфектната фигура.

Това не са “поредните американски глупости”, а е едно вдъхновяващо и полезно четиво, което няма начин да не ви грабне, ако го четете с отворен ум и сърце.


За авторката

Дениз Коутс – американска актриса, частен учител, автор (“Our Burden is Light”; “Feel it real”). Родена е и израства в щата Монтана. Учи във Вашингтонския Психологически Институт, където изучава чакра и аура-лечението. От 2001 година до сега работи върху Закона за привличането и разкрива на хората по света тайните на щастливия и здравословен живот.

Обем: 248 страници
Корична цена: 13 лева

* * *

“Дъщеря на небето” – Найджъл Которн
Завръщането на богинята майка – навечерието на 2012 г.
“Крадци на лебеди” – история за страстта

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ивелина ( преди 11 години )
много бих искала да закупя тази книга,но ако ми кажете как ще се радвам страшно много,благодаря предварително за което.:)))От редакцията:Напишете в google.bgИзживей я наистина"
отговор Сигнализирай за неуместен коментар