Елица и Стоян изнесоха благотворителен концерт с песни от новия си репертоар

04.05.2010г. / 14 31ч.
Аз жената
Елица и Стоян изнесоха благотворителен концерт с песни от новия си репертоар

Елица Тодорова и Стоян Янкулов изнесоха благотворителен концерт в подкрепа на кампанията “1 опаковка = 1 ваксина” на 1-ви май в Сердика Център. Те изпълниха песни от новия си репертоар в знак на съпричастност към застрашените от тетанус новородени в развиващите се страни.
Това е болест, която е предотвратима в България от близо 80 години. При закупуване на специално маркиран пакет пелени, Pampers автоматично дарява сумата за една животоспасяваща ваксина против тетанус на UNICEF.

“Децата са най-чистите същества на тази планета. Те са единственото наследство, което остава след нас! Ние подкрепяме кампанията, защото вярваме, че децата заслужават необходимите условия за един живот, изпълнен с щастие, смях и любов, те са нашите СЛЪНЦА!”, коментират Елица и Стоян.

Глобалната кампания “1 опаковка = 1 ваксина” е хуманитарна социално-отговорна инициатива с цел събиране средства за ваксини за имунизацията против тетанус на новородените деца и бременните жени в 47 развиващи се страни. До момента са събрани 200 милиона ваксини в глобален мащаб.
В България кампанията се провежда за втора година и благодарение на помощта на хиляди български семейства, тя показа отлични резултати – 885 220 дарени ваксини. Кампанията бе успешна и заради подкрепата на Ива Дойчинова (посланик на добра воля на кампанията), Богдана Трифонова, Гала Будева, Ана Пападопулу, Наталия Симеонова, Радост Драганова, Екатерина Дафовска, Тити Папазов, Георги Енчев и Графа.
Организаторите вярват, че с помощта на милиони майки по света ще елиминират болестта тетанус до 2012 година. 

* * *

Цветана Манева изгря като Клитемнестра в театър "София"
Хилда Казасян записва “Песен за живота” по музика на Брамс

Коментирай