Избират най-красивата блондинка в Русе

20.09.2010г. / 13 38ч.
Аз жената
Избират най-красивата блондинка в Русе

Блондинките на Русе решиха да покажат на брюнетките какво означава истински конкурс и истинска женска красота, като ще проведат състезание за най-красива руса дама в крайречния град.

Конкурсът на блондинките в Русе е първа стъпка от верига събития от подготовката на Блондинките за Първия Международен конгрес през октомври. Първата, която се подготви и направи невозможното за Русенките, е амбициозната и талантлива Яна Бахчева (Анатолиевна) - шеф на офиса на Международната асоциация на блондинките в Русе. Напук на кризата тя замисли и организира всичко, като се постара то да изглежда коренно различно от други неуспели конкурси. Подбраните участнички в конкурса са невероятно красиви момичета, които ще се състезават за първите три места, за да участват в Конкурс Мис Блонди България и жителите на  Русе да се гордеят с новата красавица.

Конкурс "Мис Блонди" представя всички участници на конкурса за красота при равни условия. Красотата като форма има различни, променящи се образи. Всеки работи над своят образ и ни го представя в завършен вид. Задачата на конкурса е да отличи достойните, които освен че са красиви и перспективни, работят над собственото си развитие.
 
Председатели на журито са Олга Ускова - Председател на Международната асоциация на блондинките и Яна Анатолиевна Бахчева - Председател на Международната асоциация на блондинките в гр Русе. Членовете на Жюрито са подбрани известни личности на България.
На 23 октомври 2010 г. в столичен клуб ще се проведе финалът на конкурса.

***
Българин спечели световен финал на конкурс за бельо
Коафьорско шоу представя най-добрите прически на годината

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
az ( преди 11 години )
Dobre 4e beshe ruskinyata ta da napravi organizacia na blondinkite v Bg.%90 ot blondinkite v Bg sa boyadisani.A sled 100-tina godina v cvial sviat ste ostanat samo boyadisanite blondinki.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар