50 български музиканти ще изнесат благотворителен концерт

29.09.2010г. / 15 45ч.
Аз жената
50 български музиканти ще изнесат благотворителен концерт

Едни от най-обичаните музиканти на България излязат заедно на една сцена за благотворителен концерт на 3 октомври в зала 1 на НДК.

Мария Илиева, Графа, Деси Добрева, ДесиСлава,  Алекс Раева, Орлин Павлов, Димо от ПИФ, Свилен от Остава, отново ще застанат рамо до рамо, за да подкрепят кампанията срещу рака на гърдата „От любов към живота” тази неделя, от 19.00 часа.

Тази година към посланиците на кампанията се присъедини и певицата Рут, която символично си татуира розовата панделка в знак на съпричастност към кампанията. Младата звезда пристига в София с авторско парче, специално за концерта, което ще зазвучи за първи път в зала 1 на НДК.
Освен нея за първи път в редиците на артистите „От любов към живота” ще се включат и любимите на публиката финалисти в надпреварата за музикални идоли на България. Те ще влеят таланта си в изпълнението на живо на песента „Утре” в завладяващия нов аранжимент. Емоционалното послание ще бъде подсилено от симфоничния оркестър на Националното музикално училище „Любомир Пипков” и двама от авторите на оригиналната музика Калин Петров и Димитър Митев – Дънди  .

Дългогодишните посланици на добра воля в борбата с рака на гърдата - Диана Любенова, Койна Русева, Биляна Петринска, Гергана Гунчева, Драго Симеонов, Наталия Симеонова и Силвия Лулчева, ще споделят с публиката какво са научили през годините, отдавайки сили и емоция в кампанията „От любов към живота”.

Входът за концерта е на стойността на благотворителен продукт по избор от розовата серия „От любов към живота” на козметичната компания. От 18 ч. пред зала 1 на НДК всеки желаещ ще може да избере за себе си или свой близък керамична чаша, ключодържател или тениска със специалните символи „От любов към живота”. Стойността на продуктите е между 5 и 15 лева, а приходите от тях ще бъдат дарени изцяло за безплатни профилактични прегледи.

***
Първата по рода си изложба на живо за борба с рака на гърдата
"От любов към живота" осигурява 3000 безплатни прегледа

Коментирай