Златка Райкова отслабва с фастинг

Чаровната блондинка се поддържа в страхотна форма

06.07.2024г. / 09 07ч.
Аз жената
Златка Райкова-Хачатрян. Снимка:zlatka_raykova/Instagram

Златка Райкова-Хачатрян. Снимка:zlatka_raykova/Instagram

Златка Райкова изглежда прекрасно след две раждания, като тайната за перфектното ѝ тяло са строгите режими, които спазва. Освен с балансиран начин на хранене и спорт, русата красавица споделя, че се придържа и към метода фастинг. Периодичното гладуване много нашумя през последните години, тъй като дава възможност сравнително бързо да влезем в топ форма.

38-годишната Златка явно не е изключение и се придържа към фастинга, като всеки ден гладува от 18 до 24 часа. Признава, че събота и неделя са дните, в които си позволява да хапва от всичко, което пожелае. А в понеделник задължително прави и 24-часов фастинг с цел прочистване, пишат от plovdiv24.bg.

Свързани статии

Фастингът или периодичното гладуване е практика, която все повече хора възприемат като начин да отслабнат. При този метод на хранене обикновено има прозорец от приблизително 4 часа, в които приемате храна. През останалите часове от денонощието гладувате. Повечето хора предпочитат да се хранят между 12 на обяд и 4 часа следобед. След това не вечерят и пропускат закуската на сутринта. През това време могат да пият само определени течности.

Някои хора приемат гладуването прекалено рестриктивно, като избягват дори и прием на течности. Това крие риск от сериозна дехидратация, особено когато се прави в рамките на 16 часа. 

Свързани статии

Коментирай