Здраве и красота

Лечение на миома без операция

04.08.2009г. / 21 58ч.
Аз жената
Лечение на миома без операция


Да си отговорим на въпроса, какво предизвиква заболяването миома на матката е необходимо, преди да се подложим на скалпела. Мнозина лекари са убедени, че почти при всяка втора жена се изявява този проблем. Миомата се окачествява като „ доброкачествен тумор” и често има наследствен произход. Ако навреме не се вземат мерки, миомният възел започва да расте, често достига големина, наричана условно „тримесечна бременност”, но не се ли вземат и тогава превантивни мерки, нараства до шестмесечна, та дори до осем-девет месечна бременност на големина, тогава вече е твърде късно. Когато е в лечим стадий, миомата може да се изхвърли от организма чрез определена детоксикация.

Какво всъщност представлява миомата?
От токсините, натрупвани чрез храносмилателната система и при невъзможност да се филтрират в черния дроб, те попадат в кръвта, натрупват се там с години. Но нашият организъм не търпи излишъци и започва да ги отделя от кръвоносната система, подобно на торбичка в матката. Този процес може да се прекъсне и жената да бъде излекувана, с прилаганата успешно тримесечна програма в кабинет „Био Дар”. Прочистването на организма има комплексен характер, лечението се осъществява чрез назначаване на индивидуална програма, провежда се в домашни условия успешно.

Едновременно се лекува нарушения метаболизъм, бялото течение, което често е свързано и с възпалителни процеси в яйчниците, стопяват се без диети и глад излишните 7-10 или 20-30 килограма, и така хронични проблеми, носени с години, се лекуват успешно с траен ефект. Защото се оказа, че причината е именно в неправилния начин на хранене, в смисъл, когато не се знае и не се спазва съответно, часовото хранене. Другата причина – наследствено предадено това заболяване от баба на внучка. Когато от неприродосъобразен начин на хранене и живот се предозират натрупаните в организма токсини, те постепенно разширяват черния дроб, не могат качествено да се прецедят и се инфилтрират в кръвта. Организмът има свойството да отделя част от замърсената, интоксикирана кръв и да я „складира” в новообразование, подобно на торбичка, в матката. Така все повече и повече токсините, заедно с мръсна кръв се натрупват като в балонче, като торбичка, тя се уголемява и расте. Лечението започва основно с прочистване на черния дроб и кръвта, и едновременно лечение на половата система.

Ангелина Дръндашева стопи четири миомни възела и се излекува!
Когато човек е на ръба от опасност от операция, се лови за сламка. Но Ангелина не пожела да експериментира със себе си, да се лута по лекари и лечители. Насочи се директно към кабинет „Био Дар”, където лечението без медикаменти и операции е успешно. С подходящи билкови продукти и програми единствено тук се провежда така нареченото без лекарствено лечение. Тук приеха нейната тревога и болка като своя. Специалистите от кабинета веднага предприеха компетентно лечение, което се основава на детоксикация на организма, трая три месеца и резултатите от изследванията показаха – абсолютно здрав човек!

Организмът се лекува като единна неделима и неделяема цялост. В края на лечението си Ангелина дойде в кабинета да благодари и сподели: „ Искам да кажа на жените – не губете време, не рискувайте с операция, тук ще ви помогнат. Заедно с излишните килограми се топят и миомните възли. Отказах цигарите и кафето успешно. Сега вече знам, че те са причина за много женски болести. Нервната ми система се успокои. Чувствам се прекрасно. Като новородена съм, щастлива, че бях спасена от специалистите на „Био Дар”.

За контакти: София: 02/ 983 21 50, 980 56 92
www.biodarmedo.com

* * *

Асен Стоянов: Нелечими досега заболявания вече се лекуват с интегративни методи
Курсът по лечебна релаксация помага на страдащите
Мумио “Тян Шан” и “Тибетски еликсир” лекуват алкохолизъм
Най-добрият лекар се познава по резултатите!
Отслабване без диети и глад!
Алкохолизмът е заболяване, а не прищявка
Жаждата за живот ми показа верния път
Трайно природолечебно отслабване и лечение на алкохолизъм
Начинът на хранене разболява или лекува
Системата "Самолечител" ме спаси

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
Оля ( преди 11 години )
Имам миома която все още е малка дали ще може да ми помогне лечението на "Био-дар", защото гинеколозите, при които съм била ми казват да не пия никакви билки, тъй като няма да има ефект. Казват, че единственото лечение е операция. наистина интересна теза за произхода на миомите!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Маргарита ( преди 11 години )
На 35 съм нямам деца а миомните ми възли май са много големи -75мм;68мм/уплашена съм /докторите при които бях на преглед ми препоръчват операция ,но аз не искам ,това означава че при евентуална бременност или пък ако не забременея че евентуално след година две ще последва друга или отстраняване на матката не знам какво да правя Проблема е че съм ужасно алергична и не знам как ще реагирам на всякъктв вид лечение на всичкото и отгоре не бих могла да си позволя дълго отцъствиие от работа нали разбирате -пари какво да правя
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
20 rate up comment 5 rate down comment
Вера ( преди 11 години )
Здравейте!Имам три миомни възела, единият от който е доста голям и вече ми създава проблеми.Реших преди операция да пробвам първо с билково лечение и се интерусивам от къде мога да си набавя такива и сумата, която ще ми струват?Блатодаря предварително.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
ВАЛЕНТИНА ( преди 11 години )
ЗДРАВЕЙТЕ,РАЗБРАХ ПРЕДИ МЕСЕЦ ПРИ ПРЕГЛЕД,ЧЕ ИМАМ МИОМЕН ВЪЗЕЛ 3см.ПРЕДШЕСТВАН БЕШЕ ОТ ДЪЛГО ПОЧТИ ЕДНОМЕСЕЧНО КЪРВЕНЕ И ДРУГИ НЕРАЗПОЛОЖЕНИЯ.ПРЕДЛОЖЕНО МИ БЕ "АБРАЗИО".ОТКАЗАХ ОТ СТРАХ СЕГА БОЛКИЕ МИ СЕ УВЕЛИЧАВАТ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 5 rate down comment
mira ( преди 11 години )
И аз сам с миомен възел,колко ще ми струва "горе-долу" такова лечение?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 5 rate down comment
ivanka ( преди 11 години )
iskam da popitam maika mi ima mioma na matkata i kogato i doide cikala stra6no mnogo q boli i mnogo i vurvi mojeli da mi kajete dali moje da i pomognete bez da q operirate nadqvam se 4e 6te poly4a v nai-skoro vreme otgovor.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 3 rate down comment
жена с миома ( преди 11 години )
Има връзка между определени мисловни модели и появата на определени заболявания. Паралелно с пиенето на билките и с посеценията при докторите, направете услуга на себе си и прочетете повече за това за което ви говоря. Луйз Хей с "Излекувай живота си", Торвалд Детлефсен и Д-р Рюдигер Далке с книгите им "Болестта като път" и други автори са извели емпирично някои зависимости и си струва да разберете за какво става въпрос. Тия книги ги има и безплатно в електронните библиотеки в нета. Успех на всички и не се предавайте!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 3 rate down comment
gita mitkova tomova ( преди 11 години )
as sahto sam s miomen vazel no iskam da znam kolko hte struva edno takova le4enie
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 2 rate down comment
Daniela ( преди 11 години )
Mili dami le4enieto e okolo 3-6 meseca i na pose6tenie eokolo 100-200lv.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 0 rate down comment
Ani ( преди 11 години )
Imam mioma s obilni mesechni cikli. Molia kajete mi kolko shte mi struva lechenieto chrez detoksikacia v "Bio Dar" ??
отговор Сигнализирай за неуместен коментар