Здраве и красота

Лечение на миома без операция

04.08.2009г. / 21 58ч.
Аз жената
Лечение на миома без операция


Да си отговорим на въпроса, какво предизвиква заболяването миома на матката е необходимо, преди да се подложим на скалпела. Мнозина лекари са убедени, че почти при всяка втора жена се изявява този проблем. Миомата се окачествява като „ доброкачествен тумор” и често има наследствен произход. Ако навреме не се вземат мерки, миомният възел започва да расте, често достига големина, наричана условно „тримесечна бременност”, но не се ли вземат и тогава превантивни мерки, нараства до шестмесечна, та дори до осем-девет месечна бременност на големина, тогава вече е твърде късно. Когато е в лечим стадий, миомата може да се изхвърли от организма чрез определена детоксикация.

Какво всъщност представлява миомата?
От токсините, натрупвани чрез храносмилателната система и при невъзможност да се филтрират в черния дроб, те попадат в кръвта, натрупват се там с години. Но нашият организъм не търпи излишъци и започва да ги отделя от кръвоносната система, подобно на торбичка в матката. Този процес може да се прекъсне и жената да бъде излекувана, с прилаганата успешно тримесечна програма в кабинет „Био Дар”. Прочистването на организма има комплексен характер, лечението се осъществява чрез назначаване на индивидуална програма, провежда се в домашни условия успешно.

Едновременно се лекува нарушения метаболизъм, бялото течение, което често е свързано и с възпалителни процеси в яйчниците, стопяват се без диети и глад излишните 7-10 или 20-30 килограма, и така хронични проблеми, носени с години, се лекуват успешно с траен ефект. Защото се оказа, че причината е именно в неправилния начин на хранене, в смисъл, когато не се знае и не се спазва съответно, часовото хранене. Другата причина – наследствено предадено това заболяване от баба на внучка. Когато от неприродосъобразен начин на хранене и живот се предозират натрупаните в организма токсини, те постепенно разширяват черния дроб, не могат качествено да се прецедят и се инфилтрират в кръвта. Организмът има свойството да отделя част от замърсената, интоксикирана кръв и да я „складира” в новообразование, подобно на торбичка, в матката. Така все повече и повече токсините, заедно с мръсна кръв се натрупват като в балонче, като торбичка, тя се уголемява и расте. Лечението започва основно с прочистване на черния дроб и кръвта, и едновременно лечение на половата система.

Ангелина Дръндашева стопи четири миомни възела и се излекува!
Когато човек е на ръба от опасност от операция, се лови за сламка. Но Ангелина не пожела да експериментира със себе си, да се лута по лекари и лечители. Насочи се директно към кабинет „Био Дар”, където лечението без медикаменти и операции е успешно. С подходящи билкови продукти и програми единствено тук се провежда така нареченото без лекарствено лечение. Тук приеха нейната тревога и болка като своя. Специалистите от кабинета веднага предприеха компетентно лечение, което се основава на детоксикация на организма, трая три месеца и резултатите от изследванията показаха – абсолютно здрав човек!

Организмът се лекува като единна неделима и неделяема цялост. В края на лечението си Ангелина дойде в кабинета да благодари и сподели: „ Искам да кажа на жените – не губете време, не рискувайте с операция, тук ще ви помогнат. Заедно с излишните килограми се топят и миомните възли. Отказах цигарите и кафето успешно. Сега вече знам, че те са причина за много женски болести. Нервната ми система се успокои. Чувствам се прекрасно. Като новородена съм, щастлива, че бях спасена от специалистите на „Био Дар”.

За контакти: София: 02/ 983 21 50, 980 56 92
www.biodarmedo.com

* * *

Асен Стоянов: Нелечими досега заболявания вече се лекуват с интегративни методи
Курсът по лечебна релаксация помага на страдащите
Мумио “Тян Шан” и “Тибетски еликсир” лекуват алкохолизъм
Най-добрият лекар се познава по резултатите!
Отслабване без диети и глад!
Алкохолизмът е заболяване, а не прищявка
Жаждата за живот ми показа верния път
Трайно природолечебно отслабване и лечение на алкохолизъм
Начинът на хранене разболява или лекува
Системата "Самолечител" ме спаси

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Ники ( преди 7 години )
Това е най-голямата глупост, която съм чела . Миомата представлява мускулна тъкан, а не торбичка с токсини.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
ivelina georgieva ( преди 8 години )
Predi nqkolko dena mi otkriha miomni vazli doktora mi kaza 4e ne bilo opasno i ne mi ispisa nikakvi lekarstva moje li nqkoi da mi kaje kak se kazva tazi bilka
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
gabi ( преди 9 години )
momiceta opitayi bilkata peto prisnik mnogo pomagala za miyoma
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
didi kylina ( преди 9 години )
До Жана Вълчева: zdr pro4etox komentara za dr necov.moga li da pogovoria sas vas.blagobaria predvaritelno.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
kalina ( преди 10 години )
zdr i ot men az sm na 31 i mi otkriha mioma s 63mm okolo 2 mese4na bremenost ili ne6to takova predlagat mi operacia no men me e strah imam dve deca no ne iskam operacia a ako ima nqkak1v drug na4in 4ula sm za ALOE VERA GEL i 6te opitam ako ima efekt 6te vi pi6a
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Анета ( преди 10 години )
Здравейте момичета, към Павлина преди години се лекувах в Био дар, но никакъв ефект продължава да си расте миомата, май ще се ходи на ножа!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
sesi ivanova ( преди 10 години )
molya vise namerete mi speciyalist dohtur za mioma bez operaciya
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
Жана Вълчева ( преди 10 години )
Здравейте, дано не съм закъсняла, но винаги ще има жени които ще питат интернет пространството за операции на Миоми. Направих си регистрация в този сайт, за да разкажа историята си която се надявам да бъде в помощ на всички жени с проблеми. И така на 30г. съм в момента с дъщеря на 12г. на 28 ми откриха миома на матката, която тогава беше 5 см.. И се започна голямото лутане и ходене по специалисти, че чак стигнах и до прословутите доктори, професори и темподобни разбирачи в Плевен където ми казаха, че аз миома нямам имам натрупване на Естроген ( хормон ), и да не се притеснявам ще се абсорбирал от организма. Това беше последния преглед на които отидох след многобройни посещения при всички така наречени добри доктори в София. На всички специалисти мнението беше " Моето момиче, доста си млада имаш си детенце така че няма да е много фатално да те изчистим ( да ми махнат матката ), но те се изразяват и държат доста противно бих казала." Бях изпаднала в депресия, защо ми се случва на мен и така цели 2 години загубих в лутане и чудене какво да направя, до момента в който не започнах да получавам жестоки кръвоизливи със съсиреци и си докарах анемия и то сериозна, до такава степен, че не можех да ставам от леглото, и така ами сега накъде не знаех при кого от всички " светила " които бях посетила на кого точно да се доверя да ми махне матката с миомния възел. И съвсем случайно попадам на една статия в интернет на д-р Нецов, който в последствие се оказва близък приятел на мъжа ми ( мъже той си мислел, че доктора само израждал бебета ) това му беше обяснението, защо не ми е казал за него. Трябва да ви кажа СТРАХОТЕН ЧОВЕК И ПРОФЕСИОНАЛИСТ в областа на Лапароскопския и не само вид операция. Отидох при него на преглед видя, че миомата е станала вече 9см., и каза в Понеделник идваш в болницата София мед той е завеждащ отделение и във Вторник те оперираме. Страха беше голям, но всъщност няма нищо страшно :) каза, че ще опита лапароскопски, но ако прецени че няма да стане ще те отворим през корема. Не стана лапароскопски, но най - важното е че матката ми е където трябва да бъде и е отстранил само миомния възел, като е уплътнил часта от матката от която е отстранил възела със специален троен шев. Не само професионализма на Д-р Нецов, а и всички в болницата бяха изключително мили и добри. И за финал, ако ви се налага да се оперирате, няма да сгрешите да се доверите напълно на д-р Нецов във София мед. Надявам се да съм ви била от полза. Казвам се Жана Вълчева и бих помогнала на всяка жена с такъв проблем. Успех на всички.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
60 rate up comment 0 rate down comment
katya ( преди 11 години )
az imam miom 35.29mm i nesim rajdala i mno mee strah dali 6te moga da imam deca mojeli s bilkite dase mahne miomata ili tryabva dase operiram
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
aneta ( преди 11 години )
zdr az se kazvam aneta vasilevai iskam da znam ot kakvo se polu4ama miomata za6to to mi kazaha 4e moje da q imam vav mimeta. kogato se pritesnqvam vednaga na cekundata mi idva i kogato mi idva varimi 1 ili dva mi vari cql1 mecec ama see dni pikaq nemoga da mradna ot mqstoto siimaam parene na krakata i sarbene i sam mn razraznitelna 4ustvam se mn omorena:::?ot 5 meseca sam taka otidoh nalekar samnqvahase 4e imam vatre6na gu6a i pove4e ne sam oti6la...molevi odgovore ti mi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар