Меню

Марципанени елхички

14 декември 2011 | 10:58 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
Марципанени елхички

Приготвяне

Продукти:
1 пакетче (200 г) марципан
2 суп. лъж. пудра захар
2-3 капки зелена готварска боя
1 пакетче захарни конфети и топченца

Приготвяне:
В купа размесете с ръка марципана с пудрата захар и боята. Омесете добре до получаване на хомогенен цвят на марципана. От сместа направете топчета с размер на орехи. От топчето издължете в конус до получаване формата на елхичка. Поставете елхичките в поръсена с пудра захар чиния.
Украсете ги със захарните топчета и конфети.
Добър апетит!

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай