Меню

Яйце в кюфте

1 април 2010 | 10:15 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
ЗА 10 кюфтета:
4 или 5 твърдо сварени яйца 
500 г кайма 
сол, смлян черен пипер 
галета, една филия хляб 
1 ситно нарязана глава лук 
магданоз по желание
1 ч.20 мин.

Продукти
Приготвяне

Яйцата се обелват и се разполовяват. Замесваме каймата с подправките, накисната, отцедена и натрошена филийка хляб, ситно нарязания лук и магданоз. Оформяме върху всяка половинка яйце кюфте, овалват се в галета и се пържат. 

Поднася се със салата или млечен сос.
Надявам се да ви хареса.

Снимка: thinkstock

* * *

Агнешки дреболии по тарикатски
Шницели с ориз, агнешко и зеленчуци
Агнешко с гъби и картофи
Агнешко с булгур
Пържени агнешки шишчета
Празничното агнешко на Милена
Най-добрите готварски рецепти за Великден

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай