Джони Деп осъмна в Бургас

15.08.2010г. / 16 34ч.
Аз жената
Джони Деп осъмна в Бургас

Кинозвездата Джони Деп е прекарал поне една нощ в Бургас, заради музикалния фестивал Spirit of Burgas. Или поне така твърдят негови фенове, които са го заснели в 20-секундно видео, което може да гледате във Vbox7.

Актьорът от "Карибски пирати" е известен меломан и обича да обикаля различни места по света, където свирят любимите му групи. На 13 август, петък, в първия ден от фестивала излязоха британците от The Prodigy, които са любимци на Деп.

В клипа, заснет в хотел в Бургас, се вижда слаб мъж с шапка и дълга коса, чиито дрехи и визия определено съвпадат с тези на известния актьор. Мъжът преминава през фоайето на хотела, заобиколен от гардове, като единият от тях замахва към снимащата камера.Вероятно Деп е пристигнал заедно с “Продиджи” в същия хотел. Британците са резервирали няколко апартамента и така Деп е останал анонимен, защото е бил гост на групата. Той вероятно е бил и на концерта в някоя от шатрите до сцената.

***
Българка превзе Холивуд
Голи снимки на Анджелина заплашват брака й с Брад Пит
Звездите, които посягат на жените си

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Даниела ( преди 11 години )
Интересно, миналата седмица, не си спомням точно на коя дата, обикаляхме из троянския балкан. Бяхме спрели на етнографски музей "Етъра", край Габрово, когато ми направи впечатление един интересен мъж с дълга коса, шапка и хубава визия, с широки бели дрехи, приличаше много на Джони Деп, но не знаех, че към момента е с дълга коса...Описанието напълно се препокрива и мисля, че никак не е изключено действително да е бил и все още да е в България.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
val4epetkova@abv.bg ( преди 11 години )
Пълни глупости и пиарски истории.Тази година билетите скочиха с 10%,а така догодина ще скочат с 50%.ТО Е ТОЛКОВА ПРОСТО И ЛОГИЧНО ,СТИГА ВЕЧЕ ДА НИ ПРАВЯТ НА ТЪПОУМНИЦИ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар