
4 ч.
Ако месото е от дивеч, поставете в марината от оцета, вода, лъжица девесил, нарязана на ситно глава лук, чесън, дафинов лист за една нощ.
После измийте и нарежете на дребно. Поставете в глинена тенджера, гърне.
Поставете също олиото, нарязаните на ситно домати, картофи, цели чушките, подправките. Затворете с капака и поставете за 3-4 часа в 180 градусова фурна.
Поднесете ястието топло. Може да гарнирате с пюре или зелена салата.
Добър апетит!
* * *
Пикантни ловджийски шишчета
Пикантни агнешки рулца
Агнешки дреболии по тарикатски
Шницели с ориз, агнешко и зеленчуци
Агнешко с гъби и картофи
Агнешко с булгур
Пържени агнешки шишчета
Празничното агнешко на Милена