„Дневен режим на новороденото“ и още лекции за родители в Пловдив

23.02.2012г. / 10 57ч.
Аз жената
„Дневен режим на новороденото“ и още лекции за родители в Пловдив

Дневен режим на новороденото“ е темата на лекцията на 25 февруари 2012, събота, в безплатното Общинско училище за бъдещи родители в Пловдив. Занятието ще се проведе в обичайното време – от 11 часа, на обичайното място – книжарница „Форум“ в мол „Галерия Пловдив“ (третия етаж, зад стената за катерене). Лекторът Антоанета Борисова, председател на Центъра за бременни жени, ще акцентира върху това как да помогнем на новороденото да разпознава деня и нощта, как да го научим да заспива само и коя възраст е най-подходяща за това, как да му помогнем да си има любимо одеялце, което да го утешава. Г-жа Борисова ще обсъди с бъдещите мами и задачката, поставена на миналия урок: как Катя, която има бебе на 17 дни, да избегне изтощителното изцеждане и даването на кърма с шише и да не прибегне до захранване с адаптирано мляко?

След лекцията „Какво да купим за бебето, което очакваме?“ бъдещите родители задаваха много въпроси за предимствата и недостатъците на различните матрачета за бебешкото легло.

На 25 февруари Весела Матева от фирма „Тед“ ще говори за характеристиките на предлаганите материали и модели и за това как да направим своя избор.

За присъствие на безплатните уроци не е нужно предварително записване. Организаторите на безплатното училище – Центърът за бременни жени, ДКЦ-1 и книжарница „Форум“, отправят покана към бъдещите татковци да заповядат и те, защото лекциите са изключително полезни и за тях.

Прочетете още:

Коментирай