Страхотни намаления на дрехи!

01.08.2010г. / 18 40ч.
Мария Дуковска
Страхотни намаления на дрехи!

Вече е месец август, но лятото е в разгара си и почивката ни предстои! За целта е небходимо да заредим гардероба си с нови дрехи, обувки и аксесоари. Разбира се, и незаменимите бански! В последните една-две години летните разпродажби по магазините предлагат много изгодни оферти. Това важи особено сега, когато конкуренцията между моловете започва да става ожесточена. 90% от бутиците са обявили сезонно намаление и точно сега може да откриете най-евтини стоки.

Потници и блузи от 6, 9, 12, 15 лева, и то в маркови магазини. Намалявани са по няколко пъти, докато стигнат етикет от 9 лева например, но са качествени и стилни.

Поли и рокли -от 12 до 40 лева варират най-различните модели. По-стилните и официални рокли са по-скъпи, разбира се. Но летните роклички и къси поли са на изключително достъпни цени и с прилично качество.

Панталони - за дамите, които предпочитат през лятото дълги панталони, препоръчваме тези от лен. Лека материя, но здрава, може да се носи, без да се глади и е изключително комфортна. В момента този тип панталони са актуални и никак не са скъпи. Може да си намерите за 25 лева и нагоре.

Къси панталонки - жените с хубави крака няма нужда да се притесняват от дължината на панталоните, а напротив, непрекъснато да я скъсяват. За дамите, завърнали се от море и придобили шоколадов загар, белите къси панталонки са идеалното решение за летните жеги. Ще ви е леко и в същото време ще изглеждате секси!

***
Модерни цветове за 2010-а година
Бански и аксесоари за лято 2010
Лятна мода в бяло

Коментирай