Мода

Летни секси обувки

02.07.2010г. / 10 09ч.
Мария Дуковска
Летни секси обувки

Лятото е вече в разгара си и за какво друго да мисли една жена, освен за... обувки! Манията на всички жени често е една и това са обувките, които никога не са достатъчно на брой. Предлагаме ви няколко топ горещи модела на летни, секси обувки:

 

Летни открити обувки с връзки на глезена - последен хит от Холивуд. На филмовите награди на MTV една от актрисите от вампирската сага "Здрач" - Анна Кендрик, се появи с именно тези обувки. Така актрисата предизвика за пореден път вниманието на фотографите. Кендрик получи наградата за филмов дебют, така че както се казва в приказката "с един куршум - два заека".

Изключително актуален модел са полуоткритите обувки, тип летни боти. Така наречените "римски" обувки също са много модерни. Полузатворени, но със секси детайли като висок ток или леко открит глезен, този модел е летен хит! Сред най-актуалните предложения за сезона са летните ботуши, които се носят на бос крак и са с отвори, така че краката да могат да дишат.

Цветът на страстта
Не може да има лято без страст и емоции, а в този ред на мисли какви обувки са по-подходящи от ярко червените чехли? Висок ток, метално потропващ по пода, секси извивка на крака ви и за десерт, в прекрасен червен цвят! За повече летни емоции това е нашето най-горещо предложение!

* * *

Направете си тест - Кажи ми как се обличаш?
Лятна мода в бяло
Бански и аксесоари за лято 2010
Модна пола за всеки случай

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
веси ( преди 11 години )
Искам моделите от снимка 3-4 :))))))) Бих казала на Моника, че ако иска може да се научи да носи високи токчета, ВСИЧКО МОЖЕ! :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
моника ( преди 11 години )
завиждам на всички момичета, които носят високи токчета. аз така и не се научих.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
marsela ( преди 11 години )
leleeee, strahotni modeli... iska mi se da gi imam vsi4kite :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар