Интимно

Сексуалните страхове на мъжете

30.07.2012г. / 10 20ч.
Ана Петрова
Сексуалните страхове на мъжете

Мъжете също си имат малки тайни, свързани с притесненията им за половия им живот. Едва ли някога ще се съгласят да ги споделят с вас, но ето някои факти, които малцина смелчаци са сметнали за добре да знаете.

1. Притесняват се за това, че няма да харесате телосложението им. Жените си падат по мъже с изваяни мускули, но реално погледнато, подобно перфектно тяло рядко се намира и трудно се постига.

2. Някои мъже се потят повече от нормалното и се страхуват на жената до тях да не й стане твърде неприятно от подгизнали чаршафи.

3. Не е тайна, че всеки мъж е гледал порно. То обаче може да му създаде комплекси, че не му е достатъчно голям и това да го притеснява през цялото време, докато е с жена.

4. Някои не знаят какво да говорят, за да възбудят представителките от нежния пол, затова издават звуци, подобни на пъшкане и стенене, но не знаят дали това е подходящо.

5. За да не свършат прекалено бързо, често се опитват да се разсеят, за да забавят идването на момента.

6. Случва се от време на време да изгубят ерекцията си и основното притеснение е свързано с това, жената да не си помисли, че причината е в нея. Нервност, депресия, алкохол – това са най-обичайните поводи.

7. Жените правят лоша услуга на мъжете, ако говорят с приятелките си в тяхно присъствие за предишните си сексуални преживявания и за това колко зле се е справил някой. Веднъж чул такова нещо, всеки мъж би се притеснявал за това какво се говори зад собствения му гръб.

8. Доставянето на удоволствие на любимата е основна цел и задача на мъжа по време на полов акт, затова често мъжете се страхуват дали ще успеят да я доведат до оргазъм.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай