Тя, звездата

10-ият рожден ден на Az-jenata.bg премина с усмивки, цветя и здравословна храна

09.03.2012г. / 09 04ч.
Ивет Лолова
10-ият рожден ден на Az-jenata.bg премина с усмивки, цветя и здравословна храна

Вечерта на женския празник – 8 март – Az-jenata.bg отпразнува 10-ия си рожден ден с много усмивки, цветя и здравословна храна.

Щастието днес
Тържеството започна с приветствие от Жюстин Томс – основател и дългогодишен главен редактор на Az-jenata.bg. Последваха два разказа за щастието днес – къде да го търсим и как да го постигнем – от Петя Колчева – първата българка, изкачила Еверест, юрист, майка на три деца, Марина Стефанова - ръководител на Глобалния Договор за България на ООН, организатор на „Благодеятел на годината“, майка на две деца и Яна Петкова – един от най-големите винени експерти у нас, с международна квалификация и богат опит като обучител.

Главният редактор, Мария Дуковска, също поздрави гостите и благодари на чудесния екип на сайта – Виктор Любенов, Вергиния Генова, Донка Едрева и Ивет Лолова, за прекрасните, колегиални отношения и професионализма.

Храната
Почерпихме гостите си със здравословна домашна кухня, за което се погрижиха 4 дами с кулинарни блогове – Йоана Петрова, Девора Джамбова, Надежда Петрова и Даниела Динева, а също редакторите на сайта и дъщерите на Петя Колчева – една от специалните ни гостенки. За благодарност към приноса на прекрасните блогъри, Az-jenata.bg и АРТ БГ подариха на всяка от дамите покана за концерта на най-известния струнен квартет в света - Bond.

Кулинарните изкушения бяха на разпродажбен принцип – за участие в благотворителната ни акция за „Скулптура на майчинството“. Освен това, разбира се, имаше вино и вкусни хапки от домакините – хотел „Хилтън“.

Цветя и подаръци
Като на всеки рожден ден, рожденикът получи много цветя, подаръци и пожелания за още дълги години ползотворна работа. Същото си го пожелаваме и ние, всекидневните труженици, „задкулисните работници“ на Az-jenata.bg, които вие, читателите, не виждате в лице, но чудесно познавате по професионалния, актуалния, сериозния стил, но и забавния и често шеговит тон на материалите.

Благодарим на нашите читателки, на гостите и спонсорите - Хил Клиник, "Стинг", "Хармоника" и "Здравословен живот", че бяхме заедно на този двоен празник – 8 март и 10-ия рожден ден на Az-jenata.bg!

Очаквайте скоро още интервюта, кулинарни рецепти, видео и снимки от забележителното тържество.

Прочетете още:

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Атанасов ( преди 11 години )
Нещо се случи с този сайт, но изтъпя..? Вече няма стойностни материали, а само злободневни истории и рецепти. Ще се пренасоча другаде.Досега не бях писал, но търпението ми се изчерпа...:) :) :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар