Интимно

Кога и как да зададем неудобните въпроси на мъжа

01.08.2012г. / 07 16ч.
Снежана Проданова
Кога и как да зададем неудобните въпроси на мъжа

За една жена, която търси сериозна връзка, са от значение определени въпроси, които ако не зададе в правилния момент на мъжа, може скоро да не се добере до отговора.

Искаш ли да имаш деца?” или „Какво е мнението ти за брака като цяло?” трябва да бъдат задавани в трезво състояние и по време на една от първите две срещи. Разбира се, не така директно, а поставени по-скоро като въпрос от любопитство, с който искате да изпитате логическото мислене на въпросния някой и да чуете собствената му философия за романтиката.

Понеже е твърде рано отговорът на тези въпроси да се касае до вас, няма защо да се стеснявате да питате. Ще се учудите колко много мъже са склонни да споделят емоционални преживявания и проблеми с абсолютен непознат. Вие помнете за себе си – срещата е момент за опознаване на другия, затова си спестявайте твърде многото детайли за себе си, а се съсредоточете върху чуждия разказ.

Когато се стигне до въпроса в какво вярва, мъжът често ще разкаже сърцераздирателна история от своя личен опит. Бъдете съпричастни, не критикувайте и не оценявайте случилото се, и слушайте внимателно за индикатори, които ще ви подскажат дали да се сближите с него, или да се отдръпнете. Мъжете не говорят завоалирано, както жените, затова ако според тях „истинската любов не съществува” или „бракът го има само за да завърши в съда”, повярвайте му и не питайте повече.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай