Туршия – класика на всяка трапеза в България от ноември та до март, април. Прекрасно мезе за ракия, тежко червено вино, прекрасно върви и на месце и на постно ядене.
Сега е моментът за туршиите и за слагането на вкусна зимнина.
Какво богатство от рецепти - някои съм правила, но други са много интересни - да имам време бих опитала повечето! Благодаря за прекрасната "колекция" от рецепти! Страхотни сте!
отговорСигнализирай за неуместен коментар
31
Овчаров
( преди 11 години )
Като прочетох рецептата за киселото зеле, не смея да се доверя и на останалите. Толкова е неточна...:"на 10 л вода - 500гр сол" Толкова солено ще стане,че няма да се яде. На 10 л. вода се слага 300гр. сол , не повече.От 40 години го правя така и смея да кажа ,че всички ,които са го опитали, са го харесали
отговорСигнализирай за неуместен коментар